by

Et bredt udvalg af behandlinger

Leder du efter en professionel udbyder af ansigtsbehandling i Aalborg? Så behøver du ikke lede længere. Hos Esthetique Hudpleje vil du blive taget under nænsom og professionel behandling af certificerede kosmetologer og hudterapeuter, som har øje for de detaljer, der gør et wellnessbesøg til en god oplevelse. Her indgår behandlerne i en dialog med kunden for at finde frem til hvilken af de mange tilbud af forskellige masker, der ville passe bedst på vedkommendes hudproblemer. Derefter kan man blot læne sig tilbage og nyde behandlingen, velvidende, at ens hud kommer til at elske en for det. 

Eksempelvis tilbydes Aha Lift-behandlingen, som er en anti age-behandling. Her er fokus på først at fugte huden, og dermed give den de bedst mulige forudsætninger for regenerering. Derefter opstrammes huden med en specielt nærende maske, der indeholer kollagen og E-vitamin. Ønsker man derimod opstramning omkring øjenområdet specifikt, er Eye Lift-behandlingen også tilgængelig. Her er specifik fokus på den sensitive hud omkring øjnene, eftersom aldringens tegn viser sig her som det første sted. Her benyttes også kollagen til at stramme op, men derudover benyttes også en maske, som afslapper huden og udligner furer og rynker. Huden renses og plejes derudover, og resultatet kan ses med det samme.

Dog er det ikke kun anti age-behandlinger, som tilbydes. Hos Esthetique fås også en lang række generelt plejende masker, som har fokus på eksempelvis fugt, tilføjelse af vitaminer og olier til huden, dybderensning og alternative plejemetoder. Prøv eksempelvis Basis Plus-urtebehandlingen, hvor der gøres brug af asiatiske peelingmetoder efter en længere wellness-session med rens, peeling, fokus på porerne og en nærende, afslappende og opstrammende maske samt plejende cremer. Her analyseres ens hud grundigt for, at dens behov kan tages med i betragtning, og man kan derfor også få gode råd til hjemmepleje efter besøget. 

Har man dog mere specifikke problemer med akne, kan Esthetiques Purus Acne-ansigtsbehandling være lige det, man har brug for. Her bruges wellnessprodukter i kombination med medicinsk udviklede produkter til at tackle problemområder og rense ud, så huden kommer til at ånde igen. Denne behandling er ikke blot for teenagere; tværtimod kan voksne mennesker også opleve at lide af akne, hvilket en behandling som denne er optimal til at hjælpe med, da den behandler i dybden – i modsætning til mange af de hjemmeremedier, man har tendens til at prøve, når man bliver desperat, og som i sidste ende desværre kan gøre problemet værre. 

Uanset, hvilken ansigtsbehandling man er på udgik efter, kan det klares hos Esthetique Hudpleje.