by

Få anderledes og eksotiske oplevelser på Trinidad og Tobago

Trinidad og Tobago er en lille øgruppe, der ligger i det Caribiske Hav lige nord for Sydamerika. Øerne er en tropisk perle, og hvis du drømmer om lange hvide sandstrande, er de en perfekt destination for dig. Du kan vælge at ligge på stranden hele tiden og nyde det gode vejr, solen og vandet. Der er dog også mange andre oplevelser, der venter dig, hvis du har lyst til det. Det er din ferie, så det er helt op til dig, hvad du gerne vil lave på den. 

Hvis du leder efter et godt rejsebureau til at hjælpe dig med at arrangere en rejse til Tobago, kan det være en god ide for dig, at du kontakter Jesper Hannibal Rejser. Der kan du komme til at tale med nogle dygtige rejsearrangører, der ved alt om øen og kan arrangere lige præcis din drømmeferie til stedet.

Det kan være, at du gerne vil have en afslappende ferie, hvor der er mulighed for at komme helt ned i gear. Du kan for eksempel komme til at bo i Sandy Point Village, der ligger lige ved siden af stranden. Der kan du vælge mellem at bo i et værelse med havudsigt eller en lille lejlighed, hvor du har mulighed for at lave lidt mad. 

Hvis du mere er til en aktiv ferie, kan du vælge at tage på cykelferie, hvor du kombinerer de to øer. Trinidad er hovedøen af de to øer, og livet er langt mere hektisk der.  På Tobago har tiden nærmest stået stille de sidste 50 år. Det gør et nemt at komme helt ned i gear. Det kan være sjovt at opleve kontrasterne mellem de to steder. På  en cykelferie på øerne kommer du både gennem jungle og forbi fantastiske strande. Cykelturene slutter på Tobago, så det er nemt at slutte af med en badeferie der. Læs mere på http://www.hannibal.dk/rejser/caribien/trinidad-og-tobago/