3 fordele ved en sovesofa med chaiselong

22 januar 2018 Camilla Skøtt
3 fordele ved en sovesofa med chaiselong

Det føles som var det igår, at din lille purk rendte rundt med ble og kom med klukkende grin, men pludselig er årene gået, og den bette er blevet stor – og skal flytte hjemmefra. Og så skal der købes nye møbler. Er det nye hjem en smule lille, som det er gældende for de fleste unge mennesker, der flytter hjemmefra, så kan det være svært at finde plads til både sofa og seng. Og det er hér, vi sætter ind. Sovesofaen er nemlig et møbel, der deler vandene hos den danske befolkning, men vi vil gerne slå et slag for 2-i-1-møblet, og har derfor fundet tre tungtvejende fordele ved sovesofaen.

Nysgerrig? Så læs med her og tjek i øvrigt de flotte og komfortable modeller på http://www.zonexlnt.dk/shop/sovesofa-med-chaiselong-50c1.html

Undgå at gæsterne sidder i sengen

Er der noget værre, end når fremmede mennesker – eller ja, fremmede behøver de ikke engang at være – sidder eller ligger i ens sengetøj? Det kan være svært at undgå, hvis ens lejlighed er en et-værelses, og man har valgt en seng fremfor en sovesofa. Og vil du gerne have god plads til gæsterne og iøvrigt en masse soveplads, så kan du med fordel vælge en sovesofa med chaiselong.

Skab flere rum i rummet

I løbet af døgnet har man brug for flere forskellige rum; et køkken, en stue og et soveværelse er de primære (hvis vi ser bort fra badeværelset), og det kan være svært at indrette sig ud af, hvis man kun har ét rum i sin bolig. Her har sovesofaen den store fordel, at når den er slået sammen, så signalerer den “stue” og rene linjer, og det gør det muligt at have gæster og desuden også at bruge sit køkken, fordi det ikke føles som om, man laver mad i sit soveværelse. Når natten falder på, kan sofaen laves om til en seng og rummet dermed gøres til et soveværelse.

Mere plads på færre kvadratmeter

En dobbelt boxmadras optager en del gulvplads, og det er desuden ikke muligt at pakke dyner og puder væk uden at investere i yderligere opbevaringsløsninger. En sovesofa fylder som regel mindre – også selvom den er med chaiselong – og mange modeller fås idag med indbyggede opbevaringsløsninger, så sengetøj, dyner og puder kan gemmes væk, når det ikke er i brug. På den måde udnytter man de få kvadratmeter og skaber mest mulig plads til sig selv og gæsterne – og det kan være essentielt i en lille lejlighed.

Flere Nyheder