Designindretning.dk – Spændende og inspirerende blogartikler

17 januar 2017 Maria Andersen

Brænder du for boligindretning og design? Så holder du sikkert af at købe eksklusive boligmagasiner. Livsstilsmagasiner om fx design og interiør er imidlertid ret dyre efterhånden, og måske rummer magasinerne ikke altid lige det, du håbede på. Imidlertid er der et større og gratis udvalg af blogartikler på nettet. Designindretning.dk er et eksempel på et meget alsidigt og inspirerende site med rigtig mange artikler om design, designere og trends inden for interiør. Det kan virkelig anbefales at gå på opdagelse i de mange blogs på http://designindretning.dk/

Kendte møbeldesignere, boliginspiration og praktiske råd 

Hvad kunne du tænke dig at læse om? Kan du fx ikke blive træt af at læse om skelsættende danske møbeldesignere som Hans J. Wegner og Verner Panton? Eller har du altid haft en forkærlighed for Royal Copenhagen og kongehuset? Eller måske vil du hellere have friske pust fra udlandet om eksempelvis italiensk design? Eller mangler du gode råd til køb af det rette sofabord, eller til hvilke lamper der kan skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem? Måske skal du ikke købe nyt, men derimod give de gamle møbler nyt liv med polstring eller maling? Alle de nævnte spørgsmål samt mange flere kan du få svar på hos Designindretning.dk. Det er en utrolig varieret samling af blogindlæg, hvor du fx også kan finde blogs om strikkeopskrifter, stumtjenere, brugskunst og blomster til hjemmet. Det kan simpelthen ikke undgås, at man finder en spændende artikel, omhandlende særlige interesseområder inden for boligindretning. I flere af blogindlæggene kan du også finde henvisninger til, hvor du kan købe de nævnte boligartikler. På den måde slås der flere fluer med et smæk, eftersom du både får tips til indretningen samt udvalgte og relevante butikker.  

Lad Designindretning.dk være din inspirationskilde 

Fordelen ved et blogunivers som Designindretning.dk er jo også, at det sådan set er et uendeligt boligmagasin, der til stadighed spirer og gror. De gamle artikler kan du altid vende tilbage til, og de nye er jo bare mere skøn information til indretningsentusiaster. – Og så fylder alle artiklerne på computerne, som bekendt, ikke noget i dit hjem. De ligger bekvemt og praktisk tilgængelige på computeren, når du har behov for dem.Gå på opdagelse på sitet, og sug inspirationen og informationen til dig. Det er selvsagt langt fra altid, at man straks omsætter alle de idéer, man har tilegnet sig under læsningen. Men de kan plante frø, som senere kan blomstre til glæde for dig.   

Flere Nyheder