Det er ingen skam at erkende, at man ikke ved særligt meget om gulvafslibning

12 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Det er ingen skam at erkende, at man ikke ved særligt meget om gulvafslibning

Mange ting her i livet ved man en hel del om, andet ved man ikke så meget om.

Noget har man studeret hele livet for at blive ekspert omkring, hvorimens man så har forsømt at blive klog på helt almindelige ting såsom noget så simpelt at koge et æg.

Men nogle mennesker kan jo gå lykkeligt uvidende om den slags og ikke dø af sult alligevel, fordi de ikke kan koge et æg – men så er de så kloge til så meget andet.

Og sådan skal verden også være sat sammen, hvor man tør vise, hvor man er god, og hvor man kommer til kort.

Det kan bare være svært selv i lille Danmark, hvor man på den ene side blive hamret i hovedet med janteloven og ikke skal tro, man er bedre end andre, mens der ligger et forventningspres om altid at præstere, kunne rigtig meget og helst have succes i første forsøg.

Lad os se på et konkret eksempel med gulvafslibning.

Måske kender man kun til emnet overfladisk, fordi man har læst lidt om det, men det er jo slet ikke ensbetydende med, at man kan finde ud af at gøre det i praksis.

Selv hvis man har prøvet det før, så forventes det jo lidt, at man gør det igen og bliver klogere med den erfaring, man fik sidst.

Dette kan man gøre i mange situationer, men det kan være så svært – omend nødvendigt – at se sig selv i øjnene og sige, at dette bliver man aldrig god til.

Man skal ikke kigge på det som et nederlag, men som en erkendelse af, at man ikke ejer evnerne, interessen eller lysten til at blive god på dette område.

Lad de erfarne mennesker såsom gulvkanonen.dk klare den slags for dig, så kan du bruge tiden på at blive klogere på det, du kender lidt til allerede eller finde et nyt område, hvor du gider lægge din tid.

Flere Nyheder