Du kn låne penge online – hurtigt og sikkert

05 december 2017 Astrid Pedersen
Du kn låne penge online - hurtigt og sikkert

I de kolde vintermåneder, hvor julen og varmeregningen gør voldsomme indhug i finanserne, kan en ellers sund økonomi godt vakle under presset. Og det er så ærgerligt at skulle spare på enten det ene eller det andet. Vinteren og julen er hård nok at komme igennem, uden at man i tilgift skal skrue ned for varmen, undlade at give julegaver, eller måske undvære en længe tiltrængt ferie til varmere himmelstrøg.

Bedre overblik med online lån

Flere og flere virksomheder er gået bort fra at udbetale julegratiale eller ekstra bonus op til jul. Men du kan selv give din økonomi en saltvandsindsprøjtning, som kan hjælpe den – og dig – igennem den tørre periode. Lån penge online – hvis din økonomi ellers er stabil, er der intet forgjort eller risikabelt i det. Forudsat at du kan lægge et budget, som tillader dig at betale dit online lån tilbage, behøver du ikke bekymre dig om at havne i voldsom og bundløs gæld.

Det forholder sig nemlig sådan, at långivere, som udbyder hurtige forbrugslån online, skal opfylde en del krav fra Finanstilsynet. Et af dem er, at de klart og tydeligt skal informere om omkostninger ved lånet – såvel størrelsen på de månedlige afdrag som de samlede udgifter.

Fastsæt dine månedlige afdrag med en låneberegner

Dertil kommer, at du selv styrer, hvor meget du vil afdrage med hver måned. På hotlaan.dk og robotlaan.dk kan du, ved hjælp af en smart låneberegner, fastsætte det beløb, du ønsker at afdrage med, og samtidig se, hvordan det påvirker lånets samlede pris. Du vil også begge steder kunne se et repræsentativt eksempel på, hvor meget et typisk lån vil komme til at koste.

Således kan du sætte et realistisk beløb af til afdrag på dit online lån i dit budget hver måned, og undgå de grimme overraskelser i for af høje rykkergebyrer og strafrenter.

Flere Nyheder