En Google Analytics ekspert er en fornftig investering

27 december 2016 Astrid Pedersen

Når du arbejder med online digital marketing, er Google Analytics et uundværligt redskab til at måle performance, click rate, konverteringer osv. Google Analytics er ligeledes eminent til at tracke brugernes adfærd og se præcis hvornår og hvordan de konvertere. Data fra Google Analytics kan hjælpe dig med år for år at dokumentere, hvordan din trafik er fordelt på dage, uger og måneder. Du får også et fint billede af dine brugeres demografi, deres geografiske placering, deres foretrukne netværk, platforme og enheder – ja selv fordeling på alder og køn er mulig i dette bomstærke værktøj! Samtidig integrerer Goglle Analytics gnidningsfrit med andre digitale Google marketing redskaber såsom AdWords, Google My Business, Search Console, Tag Manager og Google+. Du finder ikke et mere alsidigt og anvendeligt redskab end Google, når det handler om måling af online performance og tracking af leads.

 

Men selv det mest kraftfulde værktøj skal bruge optimal opsætning for at fungere perfekt. Hvis du ikke sørger for at tagge din side ordentligt op, sætte brugbare mål og lave din bench marking i overensstemmelse dermed, kan du ikke bruge Google Analytics’ data til en brugbar statistik. Derfor bør du tage kontakt til en Google Analytics ekspert, som kan hjælpe dig videre, og vise dig hvordan du gør Google Analytics til dit største aktiv inden for markedsføring.

 

En investering i en Google Analytics ekspert vil tjene sig selv ind lynhurtigt – for det første vil du selv opnå uvurdelig indsigt i din egen forretning og dine potentielle kudners adfærd, og det kan godt være noget af en øjenåbner! For det andet vil du på længere sigt få en meget bedre og mere brugbare datamængde, som kan anvendes aktivt i planlægning af marketingsstrategier. Og for det tredje får du tryghed og sikkerhed for, at din Google analytics er sat professionelt op, og leverer de rigtige tal, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt de er fejlagtige eller misvisende.

 

Kontakt Mohammad Dadkhah, som er blandt de mest erfarne Google Analytics eksperter i Danmark. Mohammad kan hjælpe dig med at tagge dine sider op, så du kan måle på de rette værdier i Google Analytics. Derudover rådgiver Mohammad gerne om SEO, og kan eventuelt komme med gode råd til optimering af dine sider i forhold til søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo mv. Mohammad Dadkhah er blandt de, der har været involveret med Google Analytics og Google AdWords allerlængst herhjemme, og har en kæmpe ekspertviden på området.

 

Flere Nyheder