Få flere besøgende på din hjemmeside med fire vigtige punkter

23 februar 2018 Michelle Løhde
Få flere besøgende på din hjemmeside med fire vigtige punkter

Søgemaskineoptimering 2018 

Hvis du er igang med at lave en hjemmeside til din virksomhed, så er det vigtigt, at du har SEO i tankerne, hvis du vil sikre dig, at du får besøgende på siden og dermed større mulighed for at tjene penge. SEO handler kort sagt om søgemaskineoptimering, og det er derfor vigtigt for, at din hjemmeside kommer så højt op i søgeresultaterne som muligt. Google har en lang række faktorer og kriterier for, hvad en god hjemmeside er, og det handler derfor om at leve så godt som muligt op til disse kriterier, hvis du vil placeres øverst. 

Fire punkter at optimere på 

Der er som sagt mange faktorer, du kan optimere på, men der er især fire punkter, der er vigtige at huske:

1) Søgeord

Først og fremmest er det vigtigt, at du kommer frem til hvilke søgeord, du gerne vil have, at folk skal finde din hjemmeside på. De skal være relevante for det, du laver – ellers smutter folk igen. 

2) Onsite SEO 

Onsite SEO handler om SEO på din hjemmeside. Her skal du ind og optimere med nogle gode tekster, billeder, overskrifter samt forskellige typer af links. 

3) Offsite SEO

Offsite SEO handler om det, der sker omkring din hjemmeside. Det kan eksempelvis være, at folk kan finde din hjemmeside via de sociale medier. 

4) Teknikken 

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at teknikken på din hjemmeside fungerer. Her er det især vigtigt, at siden er hurtig til at loade, for ellers vil folk ikke bruge særlig lang tid derinde. 

Flere Nyheder