God blog for musiknørder af alle slags

22 januar 2017 Emilie Jacobsen

Der findes mange forskellige musikblogs derude. Det er en god mulighed for dig for at blive opdateret på, hvad der sker i musikverdenen. Hvis du er musiknørd, har du sikkert flere forskellige blogge, som du følger nu. Men hvis du ikke allerede følger bloggen verdensbedstemusik.dk, kan det være en god ide at tilføje den til din liste over blogge, du følger. Her kan du nemlig få både nyheder og gode artikler om en lang række forskellige emner inden for musikkens verden. 

Du kan selvfølgelig læse om, når der kommer et nyt udspil fra en kunstner. Det kan give dig mulighed for at læse en professionel bedømmelse af, hvordan musikken er. Det kan også være en god mulighed for dig for at vurdere, om en ny kunstner er noget for dig eller ej. Hvis en musiker, du ikke kender, får en god anmeldelse, kan det jo være, at du skal prøve at høre hans eller hendes musik. 

På bloggen finder du også artikler om forskellige kunstnere. Det kan for eksempel være et portræt af David Bowie, der skal hylde hans musiske talent. Det kan også være artikler om forskellige trends inden for musikverdenen. Det kan være, hvad der sker i forhold til streaming af musik. Det kan også være, hvilke højttalere eller hvilke høretelefoner du skal vælge for at få den bedste lyd. 

Det kan også være en artikel om, hvad der er verdens bedste filmmusik. Meget musik kender vi i højere grad fra film og serier end for musikken i sig selv. Hvis vi hører musikken, tænker vi derfor automatisk på den film eller den serie, som den kommer fra. Det kan give musikken en ny dimension og en sjov dybe og historie, at den er kendt fra filmens verden. Samtidig er musikken jo netop med til at gøre en film ekstra god. Hvis musikken er valgt med omhu, vil den virkelig understøtte handlingen i filmen, så den får en til at føle det helt rigtige – men uden at presse en til det. Du kan læse meget mere om filmmusik på http://verdensbedstemusik.dk/

Bloggen kommer altså hele vejen rundt om musik. Den handler både om dem, der laver den. Den handler om den nye musik, der bliver udgivet. Og den handler om, hvordan du kan høre musikken på den bedst mulige måde. Det er altså en blog, der virkelig er værd at tjekke ud for dig, der er vild med musik. 

 

Flere Nyheder