Hviid Advokater i Århus – Erfarne boligadvokater leder dig uden om dyre faldgruber

12 april 2017 Maria Andersen

Skal du snart købe hus, og søger du derfor boligadvokater i Århus? Så kan det virkelig anbefales at bruge en dygtig og erfaren boligadvokat fra Hviid Advokater i Århus. De har hjulpet med tusindvis af boligkøb og kender til faldgruber, der kan blive dyre for købere. Med en advokat fra Hviid Advokater er du sikker på, at der bliver taget højde for alle eventualiteter samt juridiske og økonomiske aspekter i bolighandlen, og du risikerer således ikke at købe katten i sækken. En erfaren boligadvokat kan spare dig for ærgrelser og på sigt også spare dig for uventede og ubehagelige udgifter. 

Sådan forløber en bolighandel hos Hviid Advokater

Inden du underskriver en købsaftale, skal du huske at få indført advokatforbehold. Når dette er gjort, kan din boligadvokat tage fat på arbejdet, og jeres samarbejde kan begynde. Du sender samtlige papirer om boligen og bolighandlen, og advokaten gennemgår dokumenterne, som bl.a. kan være tilstandsrapport, lokalplan og servitutter. Boligadvokaten vil være meget opmærksom på, om der er vilkår eller byrder, der kan skabe problemer for dig. Advokatens fornemste opgave er at sikre dig en god og problemfri handel. Når advokaten er færdig med gennemgangen, holder du og han et telefonmøde, hvor du orienteres om resultatet af gennemgangen og rådgives om eventuelle problemstillinger. Ønsker du stadig at købe boligen (evt. med betingelser), sendes et godkendelsesbrev til ejendomsmægleren, advokaten udarbejder skøde og øvrige dokumenter, banken orienteres, og der tinglyses til sidst. Din boligadvokat fra Hviid Advokater kender hver enkelt fase i et boligkøb i detaljer og skal nok lede dig trygt gennem processen.    

Information, priser og kontakt

Hviid Advokater har en virkelig god hjemmeside, hvor du finder mange relevante informationer og gode råd om bolighandler. Din advokat skal nok forklare og hjælpe undervejs, så du er godt klædt på til at vurdere bolighandlen. Men har du lyst, kan du altså både på forhånd og undervejs finde værdifuld information på hjemmesiden. Der er også en vældig fin oversigt over priser på de forskellige typer af bolighandler. Husk, at den første samtale er gratis, og vælger du alligevel ikke at købe boligen, får du ikke en regning. Der er rigtig gode vilkår hos Hviid Advokater. På hjemmesiden finder du også kontaktoplysninger. Udfyld blot kontaktformularen, og du er allerede et skridt nærmere din boligdrøm. Hos Hviid Advokater mødes du af juridisk ekspertise, stor erfaring, knowhow og klar tale. Hviid Advokater er garant for en sikker bolighandel og fair priser.  

Flere Nyheder