Linkbuilding via blognetværk fra Klikko

29 november 2016 Astrid Pedersen

Du kender det fra dig selv: Du går og leder efter et bestemt produkt (et stykke tøj, sportsudstyr, et par pæne sko, eller måske elektronik), og det falder dig mest naturligt at søge efter det specifikke produkt på Google. Lige når du har klikket ”Søg”, bliver du lynhurtigt præsenteret for relevante resultater fra troværdige webshops, som har et stort sortiment og måske lige præcis det, du søgte. Klikker du på ét af de øverste tre links? Højst sandsynligt. Scroller du ned for at se de mindre, knap så profilerede, links i bunden af søgeresultatsiden. Knap så sandsynligt. Bladrer du videre til side 2, 3 eller 4? Næppe.

Du forstår nok pointen nu: For at sælge produkter via nettet, er det vigtigt at ligge øverst i søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages, søgemaskinernes resultatsider). Uanset om du sælger tøj, elektronik, køkkenudstyr eller ydelser som konsulentbistand, massage eller totalentreprise, er det af aller største nødvendighed, at du ligger på side eet hos Google, ing og Yahoo. Ellers kommer du aldrig til at kunne skaffe kunder, leads eller klienter via digitale kanaler – søgemaskinerne er den primære indgang til alle markedsrettede websites i dag.

Derfor bør SEO (Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering på dansk) spille en stor rolle i din digitale marketings strategi. Andre former for SEM (Search Engine Marketing), som for eksempel Google AdWords, er også gode at prioritere, men SEO er som markedsførings redskab langt overlegent. Klikko kan tilbyde kvalitets SEO til absolut fair priser. Med udgangspunkt i backlinking fra et omfattende netværk af websites med høj Google rating (ikke under 30 på Ahref skalaen), placeret på danske domæener med danske IP adresser, er du godt hjulpet med linkbuilding fra Klikko.

Linkbuilding fungerer således, at der oprettes et domæne i Klikkos netværk. På dette domæne placeres en blog – hver enkelt website med blog er SEO-optimeret i sig selv, og alle blogindlæg er skrevet af Klikkos dygtige og erfarne skribenter. Ingen computergenererede tekster hér! Alle skribenter i Klikkos blognetværk er udvalgt efter strenge krav til skriftlige kundskaber, retstavning og flydende formulering. Dette sikrer, at hver blog opnår høj troværdighed hos Google.

For hvert link, din webshop får fra en blog af høj kvalitet og relevans, vil Google rate din website lidt højere – og belønne dig ved at rykke dit link højere op i søgeresultaterne. God og stabil linkbuilding kan altså direkte føre til flere leads og en højere konverteringsrate – og det vil hurtigt kunne ses på din bundlinie!

 

Flere Nyheder