Med sexlegetøj udvider man ens seksualitet – stort!

15 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Med sexlegetøj udvider man ens seksualitet - stort!

Man hører og læser en del om, at sex legetøj kan være med til at gøre, at man lærer både ens egen krop bedre at kende, og at man får udvidet ens seksuelle horisont for, hvad man egentlig er til, og hvad man ikke er til – samt at man får den tilpasset, som man forandrer sig i livets gang.

For nogle ender dette sexlegetøj endda med et blive et springbræt hen til nogle helt andre områder af ens tilværelse, som man ellers ikke havde troet – eller endda forsvoret – at man aldrig ville gå over til eller prøve.

Man kan jo finde ud af, at man faktisk er til en lettere aparte fetich, eller at man faktisk er mere tiltrukket af det samme køn, end man lige havde gået og troet i flere år.

I disse tider er det jo blevet moderne at prøve sig mere frem til, hvad man egentlig er til af seksuelle tilbøjeligheder og sige dette højt, end man tidligere har gjort det.

Før var det kriminelt at være til samme køn, men det er heldigvis ophævet, men nu om dage er folk ofte både til begge køn, og så opfatter de sig måske som et helt tredje gang – kassen er virkelig rystet for, hvordan man ikke længere faktisk kan sætte folk ind i kasser.

Og dette bliver ved med at forandre sig konstant.

Så når man går ned og handler sexlegetøj nu om dage, om man gør det i en fysisk butik, over nettet eller begge dele, så går man ikke længere så meget efter, om det skal være til et specifikt køn, men man kigger mere efter, om det passer til ens seksualitet, der er afskåret fra ens biologiske køn.

Og selv hvis man går efter noget, der skal passe til ens køn, så kan følgevirkningerne være, at man opdager, man er til noget mere (og bizart), end man måske lige forestillede sig – og det er kun godt!

Flere Nyheder